Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερο 1 [200xX]
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερο 2 [200xX]
Bασικά Συστατικά » Αλόη Βέρα

Αλόη Βέρα: Ηρεμιστικό με καταπραϋντικές ιδιότητες

Η Aloe Vera προέρχεται από τη Βόρεια Αφρική και έχει εισαχθεί σε φυτείες στις Αντίλλες και θερμότερες περιοχές του νότου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Περιέχει νερό, μεταλλικά στοιχεία, aloesine, αμινοξέα και πολυσακχαρίτες.

 

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης, έχουν αναγνωριστεί από την αρχαιότητα και χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των εγκαυμάτων, πληγών και δερματικών βλαβών που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία. Η αλόη έχει μαλακτικές, ενυδατικές και αντί-φλεγμονώδεις ιδιότητες και χρησιμεύουν  στην θεραπεία του ξηρού, ερεθισμένου δέρματος με εξανθήματα.

 

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες υποφέρουν από ερεθισμούς του τριχωτού της κεφαλής. Το ποσοστό των ατόμων με αλλεργίες και ευαίσθητα δέρματα αυξάνεται κάθε χρόνο. Η υπερβολική χρήση των επιθετικών σαμπουάν είναι η κύρια αιτία σε άνδρες, ενώ οι τεχνικές επεξεργασίες (αλλαγές του χρώματος, λεύκανση, περμανάντ κλπ) προκαλούν τη μεγαλύτερη ζημιά στα μαλλιά των γυναικών. Το χλώριο στις πισίνες, η υπερβολική θερμότητα από το πιστολάκι για τα μαλλιά, το άγχος, η κακή διατροφή, ο κλιματισμός και η ρύπανση συμβάλλουν επίσης σε αυτό το ερεθισμό.

 

Όλα αυτά τα φαινόμενα συσσωρεύονται και προκαλούν αλλαγές που ερεθίζουν και  διαταράζουν το τριχωτό της κεφαλής. Τα αποτελέσματα είναι συμπτώματα όπως ξηρότητα, εξανθήματα και ευαισθησία, δηλαδή, μια μόνιμη αίσθηση δυσφορίας.

Για την επίλυση του προβλήματος αυτού, είναι αναγκαίο να αποκατασταθεί η φυσική ισορροπία στο τριχωτό της κεφαλής και να επαναφέρετε σε βέλτιστα επίπεδα ενυδάτωσης, βακτηριακής χλωρίδας με φυσιολογικό pH για να επιδιορθωθεί το υδρολιπιδικό φιλμ που υπάρχει στο τριχωτό της κεφαλής.

 

Η σειρά προϊόντων K.THERAPY  SENSITIVE ενσωματώνει ένα συνδυασμό συστατικών για αποκατάσταση που παρέχουν άμεση ανακούφιση στο τριχωτό της κεφαλής. Τα συστατικά αναδομούν και ανασυντάσσουν το προστατευτικό φιλμ του δέρματος και η αίσθηση δυσφορίας εξαφανίζεται. Ένας από αυτά τα συστατικά είναι η αλόη βέρα.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3 [200xX]