Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερο 1 [200xX]
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερο 2 [200xX]
Bασικά Συστατικά » Ηλιόσποροι

Ηλιόσποροι: Προστασία Χρώματος

 

Ο ηλίανθος, είναι ένα λουλούδι που ακολουθεί την κίνηση του ήλιου, και είναι πολύ περισσότερο εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία από οποιαδήποτε άλλα είδη φυτών. Για το λόγο αυτό, οι σπόροι αυτού του φυτού περιέχουν ισχυρές άμυνες ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία ώστε να εξασφαλιστεί το μέλλον τους μέσω νέας αναπαραγωγής και να αποφευχθούν πιθανές επιβλαβείς μεταλλάξεις.

 

Τα βαμμένα μαλλιά υφίσταται μια χημική διαδικασία  οξείδωσης χρωματισμού, με αποτέλεσμα τα λέπια της τρίχας να παραμένουν ανοικτά μετά το πέρας της τεχνικής. Τα μαλλιά είναι απροστάτευτα από τις εξωτερικές επιθέσεις , ξηρά με τραχιά αφή και είναι δύσκολο να χειριστούν. Επιπλέον, το χρώμα και οι ανταύγειες μπορεί να μεταβληθούν από τη δράση του ηλιακού φωτός και τη συχνότητα του λουσίματος, με αποτέλεσμα να χάνουν την αρχική λάμψη τους και την ένταση του χρώματος.

 

Η σειρά προϊόντων TEKNIA COLOR STAY έχει διαμορφωθεί με ένα όξινο ρΗ, ώστε να κλείσουν τα λέπια της τρίχας και να προστατεύσουν τον εσωτερικό φλοιό της τρίχας από εξωτερικές περιβαλλοντολογικές επιθέσεις.

 

Ο συνδυασμός φωτοπροστασίας ενός αντηλιακού με ένα ενεργό αντιοξειδωτικό συστατικό που εξάγεται από τον ηλίανθο προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και εμποδίζει την απώλεια χρώματος κατά το λούσιμο.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3 [200xX]