Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερο 1 [200xX]
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερο 2 [200xX]
Bασικά Συστατικά » Μέλι

Μέλι: Ενυδάτωση

 

Το μέλι είναι ένα φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται σε καλλυντικά από τους αρχαίους χρόνους. Συσχετίζετε πάντα με την καθαρότητα, απαλότητα και γλυκύτητα χάρη στα υψηλά επίπεδα των σακχάρων (δισακχαρίτης). Έχει ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες.

 

Το μικρό μοριακό μέγεθος αυτού του συστατικού του επιτρέπει να διεισδύσει στο εσωτερικό των ινών της τρίχας ώστε να παρέχει λεία και λαμπερά μαλλιά. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι το μέλι προστατεύει από υπερβολική και επαναλαμβανόμενη έκθεση σε θερμότητα από το μπιστολάκι για τα μαλλιά.

 

Όταν η τρίχα αντιμετωπίζει ισχυρές χημικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται για περμανάντ ή το ίσιωμα, οι γέφυρες δισουλφιδίου, που είναι υπεύθυνες για την παροχή της δύναμης στα μαλλιά, μπορούν να σπάσουν ανεπανόρθωτα. Τελικά, η τρίχα γίνεται αδύναμη και η έλλειψη υγρασίας προκαλεί τις μπούκλες να χάσουν την ελαστικότητα και το σχήμα της.

 

Η σειρά προϊόντων TEKNIA CURL διαμορφώνεται με ένα όξινο ρΗ, ώστε να κλείσει τα λέπια της τρίχας μετά την εφαρμογή της θεραπείας. Επιπλέον, ενσωματώνει  μικρά μοριακού μέγεθος  συστατικά από μέλι που ενυδατώνουν βαθιά τις ίνες, όταν διαπερνά το φλοιό της τρίχας, και επιδιορθώνει τις κατεστραμμένες άκρες. Τα μαλλιά με περμανάντ ανακτούν την ελαστικότητα και την υγρασία τους και οι μπούκλες αποκτούν φυσική δύναμη και ελαστικότητα.

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3 [200xX]