Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερο 1 [200xX]
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερο 2 [200xX]
Bασικά Συστατικά » Σιτάρι

Σιτάρι: Συνολική Φροντίδα

 

Το Σύμπλεγμα Σιτηρών Αμινοξέων (Wheat Amino Acid Complex) παρέχει ενεργή ενυδάτωση  στο εσωτερικό φλοιό της τρίχας. Αυτό το φυσικό σύμπλεγμα λαμβάνεται από το σιτάρι και αποτελείται από αμινοξέα με υψηλή ικανότητα ενυδάτωσης όμοια με την σύνθεση και τις πρωτεΐνες που είναι συγγενείς στην τριχοειδή δομή (κερατίνη) της τρίχας. Το σύμπλεγμα διεισδύει στο εσωτερικό φλοιό και ενυδατώνει τρέφοντας την δομή της.

 

Η παρόμοια (συγγενείς) πρωτεΐνη επιδρά με τις ίδιες φυσικές ιδιότητες σε αμινοξέα στην κερατίνη της τρίχας και με το πολύ μικρό μέγεθος των μορίων της σύστασης της εξασφαλίζει τη μέγιστη διείσδυση στο κεντρική δομή της.Τα μαλλιά ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω, προσδίδοντας λαμπερά και υγιή μαλλιά.

 

Όλα τα προϊόντα της σειράς TEKNIA  περιέχουν το ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης μαλλιών Wheat Amino Acid Complex. Πρόκειται για ένα σύστημα που βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές: καθαριότητα, ενυδάτωση και αναδόμηση, ώστε να επαναφέρουν τα μαλλιά και να είναι υγιές από το εσωτερικό της δομής τους με όμορφη υγιής εξωτερική εμφάνιση.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3 [200xX]