Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερο 1 [200xX]
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερο 2 [200xX]
Bασικά Συστατικά » Σταφύλι

Σταφύλι: Αντιοξειδωτικό

 

Το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα από σταφύλι "Grape Seed TM" μία από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις στην τεχνολογία των μαλλιών είναι ένα φυσικό αμυντικό σύστημα. Το σύμπλεγμα αποτελείται από αντιοξειδωτικά που περιέχει το σταφύλι (προστασία κερατίνης) με βιταμίνη Ε (προστασία του φλοιού της τρίχας). Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα φυσικό προστατευτικό φράγμα που εμποδίζει την ρύπανση από το περιβάλλον και την αποδυνάμωση της τριχοειδής δομής.

 

Το "Grape Seed TM" λειτουργεί με χημική συγγένεια ώστε να εξασφαλίσει την προστασία της τριχοειδούς δομής. Τα πολύ μικρά αντιοξειδωτικά μόρια από τα σταφύλια και η  βιταμίνη Ε χρησιμοποιούνται για να ευνοήσουν τη διείσδυση τους στις ίνες του ιστού της τρίχας. Τα μαλλιά είναι προστατευμένα από το περιβαλλοντικό στρες (ρύπανση, υπεριώδη ακτινοβολία, καπνό, και ούτω καθεξής). Τα ευάλωτα μαλλιά είναι πιο ενυδατωμένα, προστατευμένα από την θερμική καταπόνηση που προκαλείται από το μπιστολάκι και τα σίδερα.

 Όλη η σειρά προϊόντων K.STYLE  περιέχει αυτό το σύμπλεγμα. Τα επαγγελματικά προϊόντα styling έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν μια τελική τέλεια πινελιά. Χάρη σε αυτό το σύμπλεγμα, τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί και καθιστούν δυνατή την εργασία  ώστε να δώσουν υφή, σχήμα, όγκο και λάμψη σε περιπτώσεις που αψηφούν τη βαρύτητα, δημιουργώντας φινιρίσματα που αντιστέκονται τις όλες τις βλαβερές συνέπειες όπως υγρασία, ρύπανση και ηλιακή ακτινοβολία.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3 [200xX]