Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερο 1 [200xX]
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερο 2 [200xX]
Bασικά Συστατικά » Ceramides

Ceramides: Αναδόμηση και αναδιάρθρωση

 

Αυτά είναι τα εσωτερικά δομικά λιπίδια που βρίσκονται στο χώρο μεταξύ των κυττάρων του εξωτερικού φλοιού της τρίχας. Σχετίζονται με τις πρωτεΐνες που σχηματίζουν το CMC (Σύμπλεγμα Κυτταρικής Μεμβράνης) για να εξασφαλίσουν ότι συνδέονται καλά.

 

Το Ceramide 2 είναι ένα από τα έξι Ceramides που βρίσκονται στα μαλλιά. Ενσωματώνω και προστατεύει αποτελεσματικά τα μαλλιά που έχουν υποστεί χημική φθορά. Εισχωρεί με φυσικό τρόπο μεταξύ των κυττάρων του φλοιού και δρα ως τσιμέντο. Αυτό συνδέει μεταξύ τους τα κύτταρα, που παράγουν την αναδιάρθρωση, εξομάλυνση, ενίσχυση καθώς και σαφώς την δομή της ίδιας της τρίχας.

 

Ως αποτέλεσμα της εφαρμογής μιας χρωστικής, διαδικασία λεύκανσης ή περμανάντ, τα μαλλιά υποβάλλονται σε αλλαγές και επιθέσεις που μπορούν να βλάψουν την εγγενή δομή τους (εκτρέπουν ουσιώδης απώλειες, μη αναστρέψιμη ρήξη των γεφυρών δισουλφιδίου, και ούτω καθεξής) και να οδηγήσουν σε μερική απώλεια των ιδιοτήτων τους. Η τρίχα γίνεται πιο εύθραυστη, με έλλειψη υγρασίας, θαμπή και δύσκολη στην χτένα, και χάνει την ικανότητα να προστατεύσει τον εαυτό της από περαιτέρω επιθέσεις.

 

Η σειρά προϊόντων TEKNIA DEEP CARE αναδομεί κατεστραμμένες ίνες μέσω μιας υψηλής συγκέντρωσης των βασικών συστατικών της κερατίνης και Ceramides, ουσίες οι οποίες είναι δομικά όμοιες με εκείνες στις ίνες των μαλλιών.

Τα μαλλιά είναι αναδομημένα σε βάθος και αποκτούν  την ελαστικότητα, μηχανική αντοχή και ανθεκτικότητα. Τα  Ceramides επικεντρώνονται σε κατεστραμμένες  ιδίως περιοχές, διορθώνοντας τον εξωτερικό φλοιό, και η τρίχα ανακτά το φυσικό σφρίγος και την λάμψη της.

Οι ξανθοιστικές βαφές COLLAGE CLAIR superblonding ενσωματώνουν επίσης φυσικά ceramides τα οποία εμποδίζουν την απώλεια της κερατίνης κατά τη διαδικασία χρωματισμού. Αυτό το "Σύμπλεγμα Ενισχυμένης Κερατίνης" προστατεύει και σέβεται τις ίνες των μαλλιών και διατηρεί τα μαλλιά υγιή και λαμπερά.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3 [200xX]