Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερο 1 [200xX]
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερο 2 [200xX]
Bασικά Συστατικά » Meadowfoam

Meadowfoam: Επισκευή

 

Meadowfoam είναι η κοινή ονομασία του φυτού του οποίου η επιστημονική ονομασία είναι Limnanthes alba. Η απόλυτη λευκότητα των πετάλων της και η βελούδινη υφή του άνθους θυμίζουν φυτείες βαμβακιού. Τα μικρό-σωματίδια που περιέχει το έλαιο από τους σπόρους του μπορούν να διεισδύσουν  στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και να τα επιδιορθώσουν. Το έλαιο προστατεύει επίσης τα μαλλιά από τη ζημία της αφυδάτωσης που προκαλούν, το συχνό μπιστολάκι και τα σίδερα μαλλιών, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας τους.

 

Μαλλιά ταλαιπωρημένα από τεχνικές και ισιώματα είναι συχνά δύσκολο να τα διαχειριστεί και η χτένα. Προσπαθώντας να ελέγξουμε το σχήμα τους με το ίσιωμα της φυσικής μπούκλας  τα υποβάλουμε σε μια διαδικασία εξομάλυνσης με χημική τεχνική εργασία η οποία μπορεί να προκαλέσει στα μαλλιά ζημιά με αποτέλεσμα να χάσουν την λάμψη τους και να γίνουν θαμπά.

Η σειρά προϊόντων TEKNIA STRAIGHT ενσωματώνει  συστατικά στην σύνθεσή της, με αποτέλεσμα την εξομάλυνση και την αναδιάρθρωση . Αυτή η σύνθεση τα συστατικά σε συνδυάζω με το έλαιο επιτυχαίνουν τη βελτίωση της απαλότητας των μαλλιών  χωρίς να φριζάρουν.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3 [200xX]