Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερο 1 [200xX]
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερο 2 [200xX]
Bασικά Συστατικά » Monoi Ταϊτή

Monoi από την Ταϊτή: Διατροφή

 

Αυτό το συστατικό προέρχεται από την Πολυνησία, και λαμβάνεται με την διαδικασία διαβροχής απόσταξης τουλάχιστον δέκα λουλουδιών (Γαρδένια Taitensis) ανά ένα λίτρο εκχυλίζοντας ένα εξευγενισμένο έλαιο από το άνθος του (Cocos nucifera). Το προϊόν αυτής της διαβροχής υποβάλλεται σε μια διαδικασία φιλτραρίσματος για να καθαριστεί.

 

Ως καλλυντικό, το Monoi de Tahiti είναι διάσημο για την ικανότητά του να αναδομεί και να ενυδατώνει κάθε τύπο μαλλιών. Προστατεύει από τις επιδράσεις του αέρα, της θάλασσας, του χλώριου από τις πισίνες και τυχόν άλλες επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες. Αυτό το έλαιο αναζωογονεί ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά και προσθέτει λάμψη, απαλότητα και έλεγχο σε κάθε τύπο μαλλιών. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μακράς διαρκείας.

 

Οι πρωτεΐνες και τα λιπίδια των μαλλιών φθείρονται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι η τρίχα χάνει την απαλότητα, λάμψη και ελαστικότητα της. Η ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί επίσης αντιαισθητικές αλλαγές και στην απώλεια του χρώματος.

 

Η σειρά προϊόντων TEKNIA SUN CARE περιέχει φίλτρα με υψηλή συγγένεια με τις ίνες των μαλλιών και παρέχει διαρκή προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB. Περιλαμβάνει επίσης βιταμίνη Ε, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα λιπίδια και τις πρωτεΐνες των μαλλιών έναντι της αλλοίωσης τους.

 

Το προϊόν K.STYLE FINISH UP  περιέχει επίσης έλαιο Monoi το οποίο ενυδατώνει και προσθέτει λάμψη και έλεγχο στα μαλλιά. Προσφέρει μεταξένια αίσθηση και μακροχρόνια επίδραση - αναδόμηση.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3 [200xX]